God morgon!

Nu ska ni få höra en bra konstig grej, ni får inte tappa hakan nu ;P
Jag Emilie Johansson ställde väckarn på 07:20 idag, för att gå till gymmet och köra ett Bodypump-pass som börjar kl 08:00. Det som är det sjukaste med detta är att jag är ledig idag... Vad har hänt med mig ? Detta trodde jag inte ens om mig själv ;P

Jaja en annan rolig sak. Ikväll så är jag och Jonas hembjuden till Michis och Partic på lite käk och sedan ska vi dra på bio, det blir "Snabba Cash". Patric skulle kocka ihop något, han skulle dra på en riktigt show med maten. Han sa att han skulle grilla i lördags, men kollar man ut nu så kommer nog maten bli snöig om man ska grilla. Vi får se vad han hittar på !=)

Bilder från i lördags när vi var och bowlade...


Haha, vad roligt det såg ut när man la upp alla bilder på rad ;P Haha
( Den där jättesuddiga ska föreställa Patric ;) )
c",)

Gym & Skor

Hej bloggen !

Jag har nu efter en vecka lärt mig två saker om skor och om gym. Dom hör fasen inte ihop.

1. En människa har snott mina uggs, jag trodde till en början att någon kanske har tagit fel, men nu efter 1,5 vecka utan att någon har lämnat tillbaka mina skor så inser jag detta. Någon har tagit mina uggs i stl 35. Fattar ni hur många kan ha storlek 35 ?? Jag är arg för att jag älskade verkligen dom där skorna.

2. När man kommen in på mitt gym så finns det höga skoställ på väggarna. Jag har nu lärt mig att aldrig ställa skorna längst ner, eller i de nedre hyllorna. För när du jag sedan hade tränat klart så var mina skor två st vattenpölar. Jag hatar vatten i skor.

En sak är säkert, jag älskar fortfarande o träna, men ser jag min uggs där så kommer jag faen i mig knycka tillbaka dom !


Ser ni dessa 35:or springandes på stan, sno dom av den som använder dom ;)

c",)