TRÄNA

Dagarna består just nu av jobb, träning, träning, träning. And i like it ! Skulle dock kunna få några extranummer med kidsen, men så kommer det ju snart att bli :) 


c",)

PEPPARKAKOR

Idag har jag och propellern bakat peppisar :) Ellen åt en massa deg, kavlade och åt lite till. Mysigt var det iaf och hoppas vi hinner pyssla/baka/ mysa fler ggr innan jul :)) Jäkla jobbtider som ställer till det ;(



ETT STEG NÄRMARE

Det har ju hänt lite grejer :)

Sedan jag började jobba så bor jag typ på jobbet och sedan förflyttar jag mig till gymmet. Ungefär samtidigt som jag började jobba i October la jag kosten och började käka efter lchf-metoden. Äter en massa protein och fett och försöker undvika så mycket kolhydrater som möjligt. I början var jag stenhård och fuskade inte en enda gång men nu har jag en "äta-dag" som jag unnar mig nått gott, vad jag är sugen på. Det har både blivit McD, pizza, godis, ostkrokar mm. Men just nu funkar det perfekt med en dags slisk :)

Har hunnit gå ner en massa kilon men ännu fler cm. Vikten stod stilla i några veckor så jag hoppas den börjar vandra nedåt igen så jag kommer närmare målet. Som faktiskt inte är så långt bort ! Träningen kommer jag fortsätta med för jag tycker det är så jäkla skoj. Just nu tränar jag 5-6 ggr i veckan. Jag kör Step & Core en gång i veckan, Bodypump två gr och sedan blir det löpning 2-3 ggr. Så sjukt kul när man börjar se lite resultat. 

Hej hå lets go ! Nu kör vi vidare :)



 :)