1:a dagen på semestern !

Hej Mina vänner !

Jag tänkte bara titta in och säga att jag lever. Idag började min semester och bara idag har jag hunnit med att sola på stranden i 3 timmar, brännt näsan och lite annan hud, kollat in REAn på i Stenstaden, lagat mat till mig och Jonas. Förflyttat mig 10 mil till Kramfors.

Och i Kramfors är jag fortfarande. Har nyss kommit hem till pappa igen efter en tripp till lillebrors lägenhet, han har nyss flyttat hemifrån ;) wiiiiee. Sedan blev det en snabb visit upp till farmor och farfar och nu är jag som sagt hemma hos pappa. Nu tänkte jag krypa ner i sängen för jag är så himla trött och för att imorn väntar soooola, och träffa Lisa.

Vi Hörs !

c",)


Hm ?

Undra om Jonas var trött i morse ?! För jag jag kliver upp för att senare äta frukost, så hittar jag en tom använd skål i kylen ?! Hm ?? Han ser ut att ha ätit kräm och mjölk iaf :P Haha.. Han måste va vare trött asså...
En annan sak som är såååå skönt är att idag jobbar jag mina sista dag innan jag går på semester ! Wiiie, gud så härligt, nu ska jag bara njuta. Så ikväll direkt efter jobbet så åker jag och Jonas iväg till Östersund till Jonas syster och sambo. Sedan imorgon blir det Strömsund till/med Mamma och Jörgen. Där blir vi tills på Söndag. Är hemma tills på Måndag och då funderar jag på att dra till Kramfors någon dag/dagar.

Men först, nu blire jobb !! Ha det !

c",)

Kramfors Stadsfest 2010

Ja idag smäller det. Igår va det Stadsfest och idag är det Stadsfest men eftersom jag måste iväg och jobba några timmar nu på morgonen så missade jag igår, men det gör inte ett skit för det tar vi igen ikväll istället...
Gud så kul det ska bli o träffa folk, surra, o ha allmänt trevligt ! Hoppas regnet håller sig borta, så mycket bättre utan regn, men det finns väl inga dåliga kläder ?

En sak till också, jag ska träffa LISA !;) Inte länge kvar nu ;)Kramfors Stadsfest 2004


c",)