SISTA APRIL 2014

Vi var lite i valet och kvalet om hur vi skulle göra med brasan iår. Vädret såg ju inte så visare ut och vi låg lite efter med middagen. Men i sista sekund så bestämde vi om för att åka en snabb sväng. 20 min är bättre än ingen tänkte vi. Så efter middagen packade vi in oss i bilen och åkte mot brasan. Där mötte vi upp Jonas föräldrar. Tur med vädret hade vi inte. Det regnade, haglade och snöade på samma gång. När vi väl skulle åka hem så började det avta och när vi väl va hemma så tittade solen fram. Ja det är väl typiskt ;) Men vi fick se en brasa iaf:)
 
 
 
 

Vi har hunnit med lite mer idag oxå. Jonas jobbade fram till 13. När han kom hem då blev det lunch och sedan en sväng ut till Birsta för att fika lite. Vi han även med att träffa Mamma/Mormor en snabbis vilket alltid är lika trevligt. På hemvägen släppte Jonas av mig på Ego så det fick bli ett träningspass för mig innan jag tog en promenad hem.
 
c",)
 
 
 

SISTA DAGEN PÅ KLOCKANS FÖRSKOLA

Idag gjorde Ellen sin sista dag på Klockans förskola. Kommer att sakna vissa pedagoger väldigt mycket. Hoppas man träffar på dem igen. Nu blickar vi framåt och redan på Måndag så börjar vi att skola in Ellen på en ny förskola. Stjärnan heter den. Ligger lite längre bort än vad vi ville, men det känndes som det var dags för Ellen "att gå vidare"..
 
Tänk att Propellern var såhär liten när hon började på Klockan.. Vi som tyckte hon var så stor..
 
 
 
 
 
 
 
 

BUGABOO BUFFALO

Nu är pärlan äntligen här. För en vecka sedan plingade det på dörren och in kom en stort paket. Kändes som det var julafton. Jag beställde vagnen från babyplus från Holland och 4 dagar senare var den här. Smidigt at beställa, smidig betalning och smidig leverans. Babyplus rekomenderas.
 
 
Efter en veckas körning så kan jag nog säga att jag är kär på nytt. Hålet efter Donkeyn har definitivt blivit mindre. Så nu är det Buffalon som gäller och även bugaboos ståbräda till Ellen. Fungerar finfint.
 
c",)