Inte riktigt 100...

Jag vet inte hur jag ska säga detta... Men jag har 2 st människor som står mig väldigt nära..
En av dessa är Jonas, min pojkvän och en den andra är Michis. Nu är det såhär..
Ingen av dom är riktigt frisk.. Asså seriöst, kolla på dom..

Hahahaha...Hahaha, jag DÖR !!

c",)

Ooupss !

Idag har man varit ledig, och nu jobbar jag bara imorgon sedan har jag semester i 2 veckor. Ni ska bara veta hur skönt det ska bli. Eftersom jag redan har haft 3 veckor med sol och 25+ så spelar vädret ingen roll under denna period. Känns nästan som att det redan håller på att bli höst. SÅ tummen upp för SEMESTER !=)

Vaknade lite sent idag men var inte sen med att nappa på Saras erbjudande om en tripp till Bista, sagt och gjort. Sara behövde kläder, jag skulle bara hänga med, men nå faan kommer jag hem med en massa påsar ändå. Jag är ju helt otrolig..(klicka för större bilder)


Nu ska jag ta mig en promenad in till stan och köpa mig en godispåse då Jonas inte är hemma förrän runt 23 ikväll. Ha de fint !

c",)

Tisdag

Ja nu har man jobbat i en vecka och har bara några dagar kvar innan jag går på semester i 2 veckor igen. Snacka om att jag har valt de allra bästa sommarveckorna. Strålande sol i 3 veckor och nu när jag har jobbat så har det regnat och vare mulet. Hoppas på sol nästa vecka. Men jag är nöjd ändå!=)

Ha inte så mycke att tilllägga, 3 dagars jobb till sedan blire njuta igen...

I brist på andra bilder så kommer här några fjantbilder, 80tals fest var det också;)c",)