LYCKLIG ! 18 feb

Tjena moss...

Man vaknade omkring 13 tiden idag, låg kvar i sängen o väntade på att Jonas skulle börja röra på sig och en timme senare så slog han upp ögonen, Va härligt =) Blev en sen frulle o sen iväg hem och bytte om och senare iväg och träna blev ett pass idag, Bodypump.. Skönt !=)
Nu är man nyduschad och klar för sängen. Skönt när man har gjort nån nytta för någon dag..

Nu till den "stora nyheten" Jag är så lycklig  Jag ska få en till kusin ;D Ojoj Hoppas på en liten brud denna gång, men hur ska det kunna bli det ? Det är ju bara jag och alla grabbar, men Hoppas kan man ju..Vad skulle hon heta ? Jag bestämmer inte ett dugg men jag kan ju försöka få en önskan igenom,,
Tindra ?, Lova ?, Varför inte Lowisa ? - Nä som sagt jag är så glad tänk vad mysigt med en till liten spillivink i familjen, jag längtas faktiskt tills jag ska få vara barnvakt och torka bort bajset, bli nerpinkad och varför inte lite kräka på tröjjan, det är väl det som är meningen med ett sött liten hjälplöst barn ?;D
Så jag få passa på att säga ...
Grattis till Linda och Marko, och Grattis till Adam och William som ska få ett till syskon :D
Jag inväntar dej, du är välkommen ut till världen i juli ;)

Jag vet inte vad det är med mej, men jag har nog aldrig varit så lycklig på ett bra tag asså, känns nästan som jag ha fått nya ben, ja eller någonting;D Nu ska jag kila, NYa dag imorn på jobbet, MYSIGT !!! Jag tom längtas tills imorn, och det är väl inte heller ofta man gör..

Men ja Tjao !


15/2

Stadsfest
Hej allehop, ir någon iaf...
Jag har bleve skitsjuk, inte kul alls, men vad gör man, inte mycke alls, :P
Har varit hemma idag från jobbet, känns skönt att få bara ta det lungt, men ska nog dit imorn bara jag inte mår sämre...

Igår va de Alla hjärtans dag, o jonas va hur gullig som hällst.. för gick vi på resturangen o käkade, värsta goda middan, sen gick vi på bio=), Jag fick iaf bestämma vad vi skulle se, o klart som fasen att jag väljer Fjortisfilmen Nr 1;D MEn jag vad ju nöjd iaf, o jonas klagade inte heller, den var faktktisk ganska rolig, o Vi såg föresten Linas Kvällsbok, nu vill jag bara de Rosa The movie så är jag helnöjd=) Njä men tack Jonas för en fin dag igår även fast jag både hade feber och gränsen till magsjuka..

Njä nu i gårnatt/kväll så lyfte lisa i planet till Thailand, hoppas resan har gått bra o så, vet ju att fu hatar verkligen att flyga, men vad gör de när du vet att den underbara frukosten väntar på hotellet helt uppdukat och klart !=) MUMS...;) Ska ta o fylla på telen så jag kan slå en pling till dej tror ja=)

Ja snart helg igen, känns skönt att få vila ut sig ordentligt så man är riktigt frisk så man kan sätta igång med träningen på allvar igen.. OOO mysigt.. Lycko nummer idag är 59,7, kanske ska ta o spela på den där nya spelet på svenska spel ? 59, 7 ? nja eller kanske lite högre nummer, Ensam med lägst nummer, hur kan man vinna? Klart jag skulle spela på 1 ;P men de skulle ju ALLA, så jag skiter nog i att spela över huvud taget:P Nä nu blev de ett väldans sidospår, skit samma..
Ska dra mej nu, Kram Kram

Tisdag 13/2

Hej hopp...
Idag är det tisdag och emilie har åkt på feber, asså det är inte sant... Är så less jag som har varit friskt sen i november liksom o sen åker man på en regäl förkylning precis när man ä i full gång med träingen och jobb, inte kul alls..
Imorn är det också Alla hjälrtans dag, o jonas har planerat värst fina och då vill man ju inte vara sjuk heller.. Fy faen..

Iaf så ringde jag till KIcks nu i morse, sa att jag inte skulle komma eftersom jag inte mådde bra, sen gick jag o la mej en sväng o efter det känndes det riktigt bra, så jag tog tjuren i hornen och gick och tränade, kom nästan nyss hem, det var ju en sak som jag aldrig skulle gjort, Eftersom så dåligt som jag mår nu, vill jag ens tala om, tror nästan min förkylning grundar sig i min och lisas natt promenader nu i helgen.. Huua vad kallt de va, men det var givande ? Nej inte precis, Vi typ sprang ner till Mitt i natta (-19c) inte och leka med det, o sen på lördagen så va vi ute och gick, gick bort till skåningarna på andra sidan stan i ca -15c, inte bra det heller.. Jaja men sånt är livet, hoppas att febern försvinner iaf=)

Imorn iaf åker lisa till Thailand, fy för henne, inte alls avis;),Kommer sakna dej gumman, du får skicka ett kort;) Ska ta o ringa dej nu tänkte ja....O få höra lite skvaller om K-fors, det händer ju mycke där sen i helgen, lite uppdateringar dvs...

Njä vill bara avsluta med att jag är så glad att ha vissa personer vid min sida, Ni vet vilka ni är...
Kramis/ Emilie