3 års lycka !

Idag firar jag och Jonas 3 år, tänk vad tiden går snabbt.

Jag bodde i Kramfors, han bodde i Sundsvall. Jag var på Sinners, träffade en vän till Jonas, sedan träffade jag Jonas. Vi hade distansförhålladnde i ca 6-7 mån (Kramfors-Sundsvall, Sundsvall - Kramfors)
Jag flyttade sedan till Sundsvall, och jonas flyttade till Aridsjuar (lumpen) i 11 månader. Nu är han väl hemma föralltid? och vi har redan hunnit med 2 st olika lägenheter. En hyres, en bostadsrätt som vi köpt för ca 6 mån sedan.
Vi är också förlovade sedan 2 år tillbaka. Jag är lycklig. Jag älskar dej.

 

c",)

Män som hatar kvinnor

Ja, jag var ju på bio för en vecka sen, fy faan vilken grymt bra film.
Är det någon som har missat filmen ? SE DEN NU !
Jag kan nog säga att detta är den bästa svenska film jag har sett.
Filmens 2tim och 40 minuter känndes som 30 min. Man var klistrad från början till slut. Helt fantastisk film.!

Det va ju en vecka sedan, jag är så dålig på att skriva här, antar det är för att jag jobbar så mycke att jag inte känner att jag orkar/har tid/lust. Men det kommer ju något inlägg nu o då så ni får vara glada för det lilla ;)

Vad som har hänt sedan sist är väl inte mycke. JOBBAT :P

c",)

Bad update.

I know, and Im sorry..
Jag har ingen ursäkt den här gången heller..

Men jag har iaf en sak som jag kan säga, att jag flydde stan för en helg ute på Alnö. Åkte dit i fredags efter jobbet och kom hem nu idag på söndagen. Jag, Jonas, Kasper och Stina tog med oss massa grejjer hoppade in i bilen och begav oss till Kaspers Stuga. Det blev väl mycket öl, cider, musik, kortspel, ps3 och mycke sova och lite bastu !
Mysigt var det iaf.. Blev som en liten miniweekend från allt..
Känndes som att vi ar lååångt ute i buschen och att det inte fanns en granne på flera mil. Vi hade ingen tv, eller jo en tv men inga program (dom har tage bort det analoga? tvkanalsnätet?) eller nånting sånt, men de va ju bara att roa sig med annat..

Nu ikväll så blir det bio med jonas, vi ska se Männ som hatar kvinnor, detta är nog första filmen som vi är överens om att båda vill se. Brukar alltid vara så att jag vill se en och han en, men tillslut, så blir det alltid hans val. Fråga mej inte varför..

Som vanligt är jag dålig på bilder. Mobilbilder får duga igen. Kassa sådana också..Nu blire bio..
c",)