SJUKSTUGA

Inatt så vaknade vi av att Ellen kom ner till oss. Lyfte upp henne i vår säng och hon var alldeles kokhet. Hon somnade om relativt fort och sedan när det var dags för dagis så var hon fortfarande lika varm. Så idag fick det bli en hemmadag. Förutom febern så säger hon att hon har ont i halsen. Hoppas hon klarar dig hyfsat bra så vi slipper nån långdragen influensa :) Jag och Ellen har legat i soffan sedan kl 07.30 imorse men hon fick alvedon vid lunch och sedan dess har hon sprungit några varv i huset. Skönt att se annat än en däckad propeller :)TRÄNINGSKLÄDER

Jag skulle behöva nya träningskläder. Både pga av storleken men även för att få lite extra glädje på gymmet. Träna i snygga nya träningskläder ger en kick :) Skulle även behöva införskaffa mig ett par nya träningsskor. Någon som ha nått tips på något märke/modell ?
 
 
 
 

BETTER BODIES

Köpte ett par nya träningstights i fredags och idag fick jag tillfälle att inviga dom. Grymt sköna och sjukt snygga ! Hur man än vrider och vänder på det så känns ett träningspass bättre i snygga träningskläder ! :)


Det blev ett Bodypump-pass idag och imorgon står det step & CX på schemat :) Jag längtar redan :)

Träningsschemat ser ut såhär just nu :

Måndag: Step Kondition & CX
Tisdag: Step Up
Onsdag: Vila
Torsdag: Bodypump
Fredag: Vila
Lördag:Vila
Söndag:Bodypump

Det som ska ändras är att på Torsdagar tänkte jag gå på Crossfit och på Fredagar Bodypump. Då får jag två vilodagar i veckan :) Det kommer jag trivas med :) Kul att prova Crossfit oxå, inte varit på något sånt pass ännu :)