STORLEK 50

Tänk att man får möjligheten att köpa stl 50 igen. Gud så mysigt ! Detta set får nog följa med till BB tillsammans med ett till set som jag köpt från Newbie :)
 
 
c",)

KRAMFORS

När jag slutade jobbet idag så kom Jonas o Ellen o hämtade upp mig. Så in i bilen och direkt till Kramfors :) Nu är vi här och eftermiddagen har varit kanon. Började med tacomiddag och glass som efterrätt. Sedan hade pappa hyrt en gympahall så där blev det pingisturnering :) Jag var dock inte med o spelade eftersom jag känner mig megaförkyld. Var där och kikade lite iaf o det var skoj det med :) Nu ligger vi nerbäddad i sängen o ska sova. Imorn blir det fullt upp igen. Som alltid när man är hemma :)

JOBB & BANKMÖTE

Hej påer !
Ja nu börjar veckan nära sig sitt slut. Guud så skönt. Har verkligen jobbat som en tok denna vecka så helgen är efterlängtad. Idag har Ellen åter igen varit på dagis och busat som en tok. Hon måste ha saknat dagis under de dagar hon varit hemma i feber för det hade vare full hela dagen. Roligt !
 
Jag och jonas är åter på jobbet så det känns skönt :) Vi har oxå hunnit med ett möte på banken idag..
Vi har ju gjort lite förändringar/förbättringar sedan vi flyttade till huset. Så nu har vi värderat om huset och var nu inne på banken för att lägga om lite lån. Kanon med lite mindre utgifter och mer pengar i fickan =)
 
Nu är jag helt slut så nu ska jag ta en snabbdusch och sedan blir det till att natta kudden. Imorgon blir det jobb igen och sedan åker vi iväg över helgen. Ska bli härligt !
 
c",)