NEWBIE

Så roligt att newbie har kommit i större storlekar. Jag har dock tagit det lungt med shoppandet av just newbie. Men idag så tog jag mig en tur på Birsta. Kläder till kidsen i massor. Nu har Ellen sommarkläder så det räcker hela sommaren iaf. Alfred fick sig oxå en ny garderob fast jag antar att den måste uppgraderas en stl innan sommaren är slut ;) Kan visa er mer vad som fick följa med hem, men vi börjar med det här...
 
Shortsen från pojkavd och tröjan från tjejavd..
 
Snart är det nog slut med att jag får bestämma vad hon ska ha på sig för nu är det mer och mer Fröken fräken som ska bestämma. Då ska det vara klänningar, klänningar och klänningar. Helst i rosa oxå ;)
 
c",)

2 MÅNADER

 
 
Några dagar för sent. Men den 9:e så blev Alfred 2 månader. Tiden går så ruskigt fort på något sätt. Alfred är väldigt snäll iaf. Sover, äter, skiter och skrattar :) Han verkar vara väldigt nöjd med livet just nu ;) Om ni vill jämnföra bilder med Ellen så har jag bilder här.
 

MYSIG DAG

Har haft en sån härlig dag idag. Den har spenderats med våra fina vänner Familjen Mähler/Brolin. Det blev lunch på Birsta och sedan lite lekparkshäng, som sedan avslutades med grillat till middag och sedan hockey i soffan till kvällen. Jonas blev lite trött vid 22 så han skulle ta en powernap... Jo tjena, jag väckte han för en stund sedan så han kunde byta till sängen en trappa upp ;P En trött pojkvän idag alltså :)