Jobb och Stekhuset

Tjena moss=)
Började dagen med ett par snooznigar för att sedan snabba sig upp ur sängen och springa till bussen för att hinna på jobbet, på vaägen till jobbet så kom jag på att jag inte hade nån luch så jag spring in på Ica och fick med mej en Findus Tacogratäng, jag säger då det att någon sån köper jag aldrig mer, asså seriöst att det får säljas det smakade ju inte direkt hallontårta, nä nog sämre "köpmat" har jag nog aldrig ätit i hela mitt liv.  Ett stort -

Jobbade sedan till kl 20:00, därefter bar det iväg till Stekhuset, vi på avdelning blev ditbjuden av  SF (Sveriges Filmindustri köpfilm) ja en av våra leverantörer. Rigtigt trevligt må jag säga. Två st helsköna snubbar som säljare och de bara lyste ur deras ögon ;) Middagen bestod av Den guldkantade Pepparsteken, Klyftpotatis, med Flarn de lux som efterrätt..
Vi blev kvar där till 23:20 så nu är jag nyss hemkommen och jag nästan rullar, man blir ju så himmla mätt, o det var himmels gott. Väl hemma nu så ska jag ta o kolla runt lite, se om man hittar något roligt, sen blir det till att hälsa på hos John Blund för att inta sovställning. Imorgon är jag ledig o ska njuta av att få bort min feta tvätthög som bara bli större o strörre o sen blir det slappa som gäller, om inte det blir en pass på Ego, men jag hoppas att Anna har glömt bort det där;P för just nu är jag inte motiverad att gå o svettas..

Nä nu blire sängen, men det var en bra dag på jobbet och vi fick verkligen en belöning för allt slit som har anstängts sig för att få klart idag..
/ Emilie

1000 st

Idag har jag och mina medarbetare prismärkt 1000 st, 1408.
Bara därför ska jag se denna film som vi har slitit med, för att senare i veckan troligtvis kommer att få märka om, det vill säga att först och främst hämta tillbaka alla 1000 st ex, för att sedan knapra bort alla 1000 prislappar för att sedan skriva ut nya prislappar och sätta på, det är nog inte en gång vi behöver göra detta =) Guud vad jag tycker om filmreleaser ;P

Det var bara det jag ville säga nu blir det sängen=) God Natt !

                

Tänk er dessa gånger 1000 ;P

Kusin vitamin

Föresten så var mina kussiner i sundsvall o hälsade på igår o idag, Adam o William förljde med hem till mej o vi lirade lite GH3,dansade lite dansmatta o spelade lite Twister, jag som älskar twister njöt ju riktigt mycke av att ha en 10åring och en 8 åring som medspelare eftersom dom också verkade älska detta spel lika mycket som jag;)
Träffade också Tuva oo vilket charmtroll hon är, redan, hon bara skrattar o skrattar, det är nästan så att man vill skaffa sig en egen liten prinsessa, men det får vänta ;)

image121
Tuva

Tjao Vi hörs