Glasögonorm

Ja nu är det dags för att införskaffa sig ett par nya glasögon och det är inte det billigaste !!! Men jag hoppas att det blir väl värda investerande pengar. Jag trivs bäst i linser (som jag haft i 10 år) men ska väl försöka änvända glasögon lite mer, om jag trivs.  Jag har bestämt mig för dessa bågar och har ni hittat två olika färger, med exakt samma form.

Vilka tycker ni ?!
Röd eller grå ?c",)

Ut och iväg

Nu ska jag ta mig utanför lägenheten för första gången idag. Resan går till Birsta för lite shopping, men inte klädes shopping utan annan shopping. Det bli pressentshopping och lite annat. Mamma ska va med på ett hörn också så detta kan bli bra ;) Sedan efter Birsta så blir det hem till mamma direkt för att börja förbereda tills imorn. Måste dra, hörs sen !Oj, dags att färga ögonbrynen, det blir kvällens projekt ! ;)

c",)

Vecka 27

Veckorna går för fort, sakta ner, eller nej, låt som gå fort. Jag vill att bebis ska komma nu men ändå inte, jag måste få förbereda mig mer. Men jag längtar efter dig där inne i magen. Jonas är helt underbar. Han pratar, känner, klappar och myser med bebis varje dag. Han brukar också sjunga Bä bä vita lamm för h*n. ;) Jag har iaf fått väldigt mycket sammandragningar, ganska ofta också. Men än så länge kan jag fortfarande gå, men lite långsammare under tiden dom håller i sig. Jag känner mig också klumpigare och klumpigare, men så länge man kommer upp ur sängen och att man kan knyta skorna så är jag glad ;)
  • Bebisen väger nu ca 1000 gr.
  • Bebisen är nu ca 37 cm.
  • Bebisen kan nu öppna sina ögon.
  • Det är 97 dagar kvar till beräknad förlossning.