FÖDELSETAVLA

Satt och knåpade ihop en slags födelsetavla eller vad man ska kalla det igår kväll. Tänkte att dessa skulle få komma upp bredvid hans säng i hans framtida sovrum/sovhörna.
 
 
 
c",)
 
 

ALFRED

Håller på att söka och finna lite inspiration till Alfreds rum. Det kommer bli så att jag och Jonas kommer flytta ner vårt sovrum så barnen får ta hela övervåningen. Vårt sovrum kommer bli något slags gemensamt lekrum och Alfreds sovrum. Sedan när Ellen är stor nog så ska hon få flytta ner i rummet här nere så kommer vi flytta upp igen. Alfred har sovit i egen säng sedan dag ett och att han kommer sova i eget rum kommer bara bli positivt då vi stör varandra på natten..
 
Vi ska väl börja att fixa rummet här nere snart så vi kan flytta ner och sedan börja fixa ihop en liten "alfredhöra" i hans sovrum. Ska bli skoj att fixa och trixa lite :)
 
 
Hade tänkt mig lite såhär, vi får se vart vi hamnar tillslut :)
 
c",)
 

HÄRLIGA DAGAR

Vi har haft det riktigt bra sedan vi kom hem till Sverige igen. På tisdagen när vi kom hem så blev det lite inhandling av mat och sedan bara hemmalek och hemmamys eftersom Jonas var ledig denna dag. Onsdagen var Jonas tillbaka till jobbet och jag var hemma med kidsen. Även denna dag var vi bra hemma då vi var väldigt trötta hela familjen. På torsdag däremot så hade vi lite besök. Michis kom hit med kidsen och Ellen har inte varit lyckligare över att träffa Tilde. Tjejerna försvann i samma ögonblick som dom kom innanför dörren och sedan såg vi dom knappt någonting mer under dagen. Jag och Michis hängde med Alfred & Mason:)
 
På fredag åkte vi istället till Michis och ungarna blev överlyckliga även denna dag. Kul att dom kommer så bra överrens (för det mesta). Tilde skulle sedan iväg till Farmor & Farfar för att spendera helgen hos dom, så då passade vi på att lämna bort Ellen till hennes Farmor & Farfar. Så på kvällen så gick vi ut och käkade på O`learys med bara ett barn per familj. Känns ju som man är barnfri med bara en liten fis ;) Jättetrevlig kväll med Michis och Patric som avslutades här hemma hos oss med lite musik, snask och nån öl/cider :)
 
 
Våran lilla Heffaklump i vagnen ;) Nu är liggdelen utbytt och Alfred har nu sittdel och verkar trivas väldigt bra med den :) Sitter alldeles perfekt och har sovit väldigt bra i den under dagen :)
 
c",)