TORSDAG

Oj vad veckorna går fort. Fredag imorgon och redan helg. Dock jobbar jag i helgen men hoppas på att få lite helgmys ändå ! Idag så har jag inte gjort mycket alls. Bara jobbat. Har inte ens kommit ut på nån jogging. Känns lite jobbigt eftersom idag var det första gången jag fuskade med sötsaker såhär mitt i veckan. Drack en isfrappe/mocca från MCD. Nu i efterhand så känner jag ändå att det var värt det :) Annars kör jag på en "ätardag" i veckan då jag tar nån godis på kvällen och om jag är sugen på pizza, hamburgare eller pasta så äter jag det :) Tror man kommer längst med det ! :)

Ni visste väl att jag och Jonas käkar LCHF sedan en månad tillbaka ungefär? Men det kan jag ta i ett annat inlägg.

Nu ligger jag under täcket i sängen och är supernöjd att jag kommit ner i sängen innan kl 00... Nu gäller det bara att somna oxå ! Vi hörs ! 


Kram 

LEDIG ONSDAG

Hej på dig lediga onsdag. 

Idag var planerna att åka till Birsta på förmiddagen när Ellen var på dagis. Så ner och lämnade Ellen vid 8.30, sedan hem igen och la Alfred för sin förmiddagslur. Han bruka sova ca 45 min, max en timme så det blev ju perfekt planerat tänkte jag. Men där hade jag lite fel. Alfred hade andra planer.. Han vaknade 12.40!!! Så ungen sov i TRE TIMMAR & 50 MINUTER ! Hur tänkte han nu ?? Mina Birstaplaner gick ikras iaf eftersom jag skulle hämta hem propellern kl 13.30. Men hade en välbehövd, nyttig och stillsam förmiddag för mig själv istället :)) 

Packade iaf in Alfred i bilen, hämtade upp Ellen och styrde bilen mot Michis. Ellen var verkligen överlycklig över att få leka med Tilde igen och det såg ut som Tilde hade saknat Ellen riktigt mycket oxå ! Våra små trollungar ! :)

Alfred & Mason börjar nu kolla in varandra oxå, det ska kännas på, smakas på och tittas på. KUL :)


c",)

FRISÖRBESÖK

Förra veckan så tog jag med mig Ellen till frisören.. Det var verkligen på tiden som luggen blev klippt. Så nu har Ellen snedlugg och nyklippta toppar :) Trevlig frisör och fina lokaler, dit kommer vi gå fler ggr.
 
Överlycklig tjej som fick rosa slingor i håret när hon var klar. Frisören sa att man inte fick ta på slingorna för då fick man färg på sig. Så Ellen berättade typ hela tiden att vi inte fick ta på hennes hår ;D
 
c",)