SISTA APRIL

Vaknade runt 09 idag av att Jonas mamma kom hit och lämnade Ellen. Hon sov där igår tills idag. Hon hade haft det kanonbra som vanligt. Även fast jag fick sova ända till nio så var jag svinigt trött. Hade en lekdejt inplanerad idag men den blev inställd. Tur i oturen.. Hade man kommit ut hade man väl blivit pigg, men jag kanske inte hade varit världens bästa sällskap. Det fick bli en powernap när Ellen sov efter lunch. Lite piggare blev man iaf..
 
När Ellen vaknade så gick vi åter igen ner till lekparken. Man måste passa på när det är bra väder och sedan blir ju Ellen tokig av att bara vara hemma hela dagarna.. Full fart ska det vara !
 
Efter lekparksbesöket gick vi hem och lagade middag för att sedan åka iväg till Skönsmon för att gå på Majbrasa. Ellen fiskade fiskedam och sedan kollade vi när brasan tändes för att sedan ta en promenad tillbaka till Jonas föräldrar där vi hade parkerat bilen.. En glad Ellen som fick napp på fiskespöt och en glad mamma som fick sig en liten promenad idag :)
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blire hoppa ner i sängen på en gång. Trött är bara förnamnet. God Natt påer !
 
c",)

SÖNDAG

Vi gjorde ett besök i en lekpark i eftermiddags. Mysigt att gå dit hela familjen :)
 
 
c",)

CYKEL

Känns som denna helg har varit lång och det är ju iförsig hur bra som helst. Men nu äre söndag iaf och imorgon drar en ny vecka igång. Men en kortvecka på jobbet för Jonas så det ska bli skönt att få ha han hemma lite mer :) Igår så var vi ut till Birsta en snabbis. Det blev en sväng in på Barnens Hus och på XXL och fick med oss en cykel och en cykelhjälm till Ellen. Man kan säga att vi hade en riktigt glad tjej igår :)
 
Efter Birsta så åkte vi till Jonas föräldrar för att han skulle hjälpa hans pappa med en sak och när det var klart så skruvade han ihop cycklen och Ellen fick cyckla ett tag. När vi sedan skulle åka hem så skulle minsan inte Ellen åka med. Så hon bestämde att hon skulle stanna kvar och sova där.. Hon sa " Mamma, Pappa, åk hem, ses imorn"..  Det var ju inte så mycket att göra. Ellen sov där inatt och hade haft det riktigt bra :) Vi åkte hem och fick sällskap av Stina och Kasper. Det blev grillat till middag och sedan lite kortspel innan vi nattade kudden runt tolvtiden :) En härlig lördag :)
 
c",)