FIRAR BÄSTIS

Nu ska vi snart packa in oss i bilen och åka till Varga som fyller 1 år... Tänk vad fort tiden har gått, både Ellen och Varga var ju små bebisar alldeles nyss...Kort från i Maj och November :)

MAMMIG TJEJ

I ca 2 veckor har Ellen varit riktigt mammig av sig. Jag kan inte vara i samma rum som Ellen utan att hon ska klättra på mig, sitta i mitt knä eller bara ta på mig. Får hon inte det så gråter hon. Kliver jag upp och går till ett annat rum så börjar hon grina direkt. Hon kryper efter och ställer sig upp mot mitt ben, drar i mina byxor och sträcker upp armarna. Dår står hon och gråter och gråter ända tills MammaHjärtat säger stopp och självklart lyfter jag upp henne och - Vips - KNÄPPTYST.

Allting går jättebra hela dagarna när jag är borta. Ellen leker på som vanligt, skrattar och har sig. Men så fort jag kliver innanför dörren så är det samma igen.. Klättra, klämma, bli buren osv...
Samma gäller ifall vi är och leker med andra barn så leker Ellen med dom och då är jag inte ett dugg intressant, men åker vi nånstans där hon är enda barnet, då är det bara jag som gäller...

Jag antar att detta är för att Ellen har smått börjat fatta att "mamma inte är hemma på dagarna" så, såfort jag lämnar rummet så tror Ellen att jag ska åka på jobbet och inte komma hem förrän sent på kvällen eller nästa dag...Jag vet att detta kommer ge med dig snart, men kan väl inte sticka under stolen men att det är både jobbigt för mig och troligtvis för Ellen... Vad tror ni? Har ni några tips ?c",)