Morsning, Korsning..

Lite uppdatering vad som har hänt de senaste dagarna eller veckorna ;P
Först o främst var det bestämt att Jag, Linda o Sandra skulle ta vårt pick och pack och dra oss till utlandet, men ändrade planer, Linda fick inte ledig från jobbet så det sket sig med dej resan, men vi tar den till våren/sommarn istället, Nu har vi något att längta efter :) Oj jag kom på att jag längtas redan, haha..

O sen så jobbade jag väl hela förra veckan var ledig helg och det passade ju perfa för då kom Jonas hem på permis igen, Han kom hem redan på onsdagkväll o stannade tills Söndagkväll, Oj vad mysigt de är när han är hemma, Man känner riktigt hur bortskämd man är med han. Han skjussar mej hit o dit o överallt. Man märker också att jag bara tycker om homon mer o mer nu när han inte är hemma hela tiden. O Han är för underbar. Jag förstår inte fröken vero moda som inte vill ha sin karl hemma;P Hon trivs bättre att sitta för sig själv och köra Roxette maraton och försöka överrösta grannen hennes som inte är sååå vidare på gura? Eller så är han det !=) Jag pratar om Jenny =) jaja nog om det..

Jag var ledig i helgen, fredags var jag bara hemma o tog det lungt, Jonas var ute på byn och jag fick vara dörrvakt för att slussa in honom i lyran rumt 02:30 tiden =) Sen på lördag blev det Bio och surströming, Vi såg Rush Hour 3, faktiskt riktigt bra film, men jag var lite skeptiskt innan, men helt klart sevärd.

Nu tror jag inte jag ska tråka ut er nå mer..
Jag kan ju tilllägga att Jonas har "bara" 303 Dagar kvar tills han muckar !=)

Nä nu i veckan blir det jobb för hela slanten, Jobbar Mån-sön men fick en ledig Fredag =) Tro vad man ska göra då ? Föresten så köpte jag mej ett par nya brallor på JC idag o en tröjja på Monkey, Shhheeettt Hett :D

Hejja

Tiden går så långsamt...

Hej hopp..

Onsdag idag, men om man kollar på klockan som är över 00:00 så är de torsdag, skit samma de blir väl sängen snart.. Är hemma i Kramfors o hälsar på, åkte hit i lördags för att festa till på Crusingen.
Crusingen var som vanligt, massa folk, massa bilar o en full emilie.. Som de ska va !
SEn vaknade jag på söndagen av att Jonas ringe o sa att jag skulle ta o komma hem till Sundsvall för att kunna ta farväl när hans skulle åktervända till Arvidjaur. Han fick permiss efter 5 dagar, Vilken Lekskola ;P
N' men de va skönt o se han.. O nu har de gått 4 dagar sedan jag såg han o jag håller på att sakn ihjäl mej, spec på kvällarna när man är van att få krypa ner under täcket tillsammans o mysa lite, eller iaf att få bråka om vem som ska ha den "bästa" kudden, o vem som ska få ha mest täcke... Oj vad jag saknar min älskling.. Kom hem Baby !
Men de lär väl dröjja, just nu ligger han ute i skogen o kollar på att rådjur som passerar, eller så ligger han ivävd i sin sovsäck o snarkar som en gud, men hur skönt kan de va o ligga i ett tält o sova när man kan sova hemma i en mysig säng med mej, eller utan mej, säng som säng... Men han kommer troligen hem inte nu te helgen men nästa. Jag längtas...

Lite bilder sen Crusingen...

image72

image73

image74

Nä nu blire sängen för min del...De va iaf en helt ok Crusing 2007 ;D
Imorn bär de av hemmåt till sundsvall igen, o Sen blire jobb på Lördag o sen börjar jobbet som vanligt igen i några veckor, Huua, men skönt med en veckas semester nu iaf ...

Hade fint // Emilie

Dagen har nu kommit...

Dommedagen är här..
Jonas har nu lämnat mej, sin familj o sina kompisar o inte minst med det, SIN DATOR..
Hur ska detta gå ?

Men jag förstår, det är klart att han hellre vill ligga i ett blött tält utan sovsäck,
ligga ute i skogen i -25 c, och kypa i lera hela dagarna. Inte nog med det, att bli väckt kl 06:00 varje morgon efter sin skönthets sömn på en hård brits, och ha 30 sek på sig att ställa upp sig i korridorriden..
Det är klart man väljer det istället för en varm mjuk skön säng hemma med mej bredvid..

Hoppas de går bra i Arvidsjaur älskling. Ses om 11 mån ;D

image68