Papperstidning

I helgen när Jonas pappa var här så passade vi på att knäppa kort för att lägga in i tidningen. Jag ville bara ha lilla Ellen på bild men det gick folk inte med på så jag och Jonas var också med. Jonas pappa skulle fixa in dom i tidningen så jag tror att bilden kommer nu i veckan i både Dagbladet, Sundsvalls Tidning och sedan i Tidningen Ångermanland (kramfors). Intressant..

Här ser ni mig och Jonas på bilden, få får kolla i tidningen för hela bilden ;)c",)

Trevlig helg

Nu är helgen slut. Haft trevligt som bara den. Mycke prat och en massa mys som sagt. Nu ska jag och Jonas se en film som vi hyrt, sen blir det sova. Ny vecka imorn :)

Bilder från igår..

 
Faster Sandra & Mormor Anna
Jonas & Farmor Karin

 
Jag och Farfar Larssa

c",)

Full rulle

Ja herregud, jag har inte slappnat av för en sekund idag även känns det som man inte gjort någonting speciellt. Men vi har igentligen gjort en massa. Vi har städat hela huset och sedan hunnit med några ärenden på stan. Nu lagar vi mat för fullt för ikväll ska vi få besök av Jonas föräldrar, syster med man och min mamma. Jörgen är och spelar så han kunde inte komma. Typiskt ! Det blir mat och mys som sagt..

Nu ska jag hoppa in i duschen. Tror jag ska lyxa med att sminka mig och platta håret idag. Jag kanske tom ska ta på min någonting annat än mjukisbyxor(?!) Om jag lyckas så får ni kanske en bild!

c",)