Lönen är här..

Det kan ju bara betyda en sak, är jag måste shoppa;) Sätta sprätt på lite av lönen iaf!
Jag ringde Linn o kollade om hon skulle med, men hon hade massa andra saker att göra men jag hörde av mig till Stina istället och hon hade nyss slutat jobba, så hon var på ! Nu ska jag masa mig upp ur sängen och slänga i mej lite frukost sen bär det ut till Birsta!

Tror jag tom ska börja att smått inhandla lite linnen o sånt som är bra till Grekland, kanske en bikini också eller något liknande. Jag längtas som bara den nu. Det är bara 34 dagar kvar nu innan jag också älsklingen lyfter! Härligt.

Måste också gratta Sarah för att hon klarade Lastbilskörkortet! GRATTIS!
Nu blire frulle, Ses

c";)

Shoppa loss

Idag tillsammans med klockan ;) Shop around the clock!

Sitter hemma just nu och ska bara trycka i mej lite frulle så ska jag sedan börja röra mej mot jobbet =) Jag är faktiskt taggad för att jobba idag, så känns det nu iaf, vi får väl se hur det känns när man väl är på plats, men men !
Ikväll blir det väl bara att kolla in Robinsson och sen blir det nått Prison Break avsnitt sen sängen. Jag och Jonas har 4 st avsnitt kvar nu innan vi har sett hela seiren, det är slut i USA nu. Hoppas det blir ett bra slut, det har ju som sagt spårat ut lite nu på sluten men men, Grym serie!

c",)