Grekland 29/6-13/7-09

Nu drar vi snart ner på Arlanda ! Imorn går flyget kl 06:05!
Jag kommer ha så skönt, bara slappa o inte tänka på nånting förutom vad man ska äta och dricka ! Vi hörs om 2 veckor!

Puss på er
c",)

Nu är det nära..

Jajjemen, nu är det grymt nära. Imorn åker jag till Grekland. Gud vad underbart det känns asså !
Idag har vi sysselsatt oss med shopping inför resan i Birsta City, blev en hel del påsar alltså, har cokså hunnit packa klart nästan allt så imorn kan man bara ta det lungt och inte stressa nånting, det känns kanon... Från det ena till det tredje så blev det grillat till middag. Fy satan vad gott det är asså !

   

Tänka sig att allting fick plats iår igen ; )

c",)

 

Semester

Morsning korsning ...

Jag påbörjar min semester nu, slutar kl 17 idag o nu är man fri i 3 veckor, sen blire till att jobba i 2 veckor och sen har jag semester i 2 veckor till. Det är första gången i mitt liv som jag har 5 veckors betald semester !. Nu ska jag bara njuta, men jag har det lite stressigt, åker till grekland på söndag nu, så imorn blire till att åka o köpa med sig allt som man behöver. Det känns ju lagomt kul när det är 30c i skuggan, skulle hellre ligga på playan o steka ! Men men..

Föresten vet ni vad jag gjorde när jag slutade jobbet, åkte på systemet, på willys och sen nu är jag hemma och tvättar ! förstår ni inleder semestern med att tvätta. Inte kul ! Funderar nästan på att ta en "tvättcider", jag har ju trots allt semester..

Nä nu blire mera mys på balkongen med att fundera på vad man ska äta till middag.. Tvätten kallar också..

c",)