Tillbaka till verkligheten

Imorgon är det dags. Imorgon börjar jag att jobba igen. Det känns faktiskt jättebra att komma igång igen. Så nu går jag tillbaka till jobbet och jobbar fortfarande heltid 100%. Jonas jobbar ju oxå heltid så nu i ca 2 veckor så har vi pusslat lite för att få ihop det med Ellen. Ellen börjar dagis om 2 veckor och jag längtar verkligen tills hon ska få gå där för att få träffa andra barn och leka hela dagarna. Så passar på att tacka vår fina familj och vänner för den hjälp vi kommer få med propellern nu de närmaste dagarna..
 
På tal om Ellen så åkte hon för några timmar sedan tillsammans med Morfar till Kramfors/Norrfällsviken och kommer stanna där tills på Fredag. Igentligen skulle hon komma hem igen på torsdag men dom ville ha henne en extra natt. Det kommer bli den längsta tiden som jag är ifrån henne. Så det känns lite jobbigt. Men å andra sidan så är det nog bara bra för mig och för henne. Hon har det ju jättehärligt i stugan med Morfar & Teresa och jag kan fokusera helt och hållet på jobbstarten :)
 
 
c",)

GOD MORGON

Hej påer ! Vilken skillnad det kan vara från dag till dag. Igår var det strålande sol och 26 grader i skuggan och idag är det grått, trisst och spöregn.. Idag är vi planlösa men har lite att pyssla med här hemma inför morgondagen så det går nog ingen nöd på oss. Är dock lite sugen på en sväng till Birsta City & Ikea, var ju ett tag sedan man var där nu :) Vi hörs senare

TRÖTT TRÖTTARE TRÖTTAST

Sedan två veckor så har Ellen fått för sig att man ska kliva upp innan kl 07. Helst kl 06. Hon har sovit till minst 07:30-9.00 i hela sitt liv så jag vet inte riktigt vad hon har fått för sig. Det betyder iaf att så trött som jag är just nu har jag inte varit sedan hon föddes. Om man ska se någonting positivt i det är väl att nu slipper vi väcka henne när hon ska iväg på dagis. Hoppas hon kan sova lite längre på helgerna iaf, borde väl gå att programera in på något sätt ;)?!