BF - BERÄKNAD FÖRLOSSNING

Idag är den beräknade dagen för förlossningen. Men än så länge så äre ingen bebis i sikte. En liten tjurskalle som bor där inne i magen. Jag börjar bli less, eller mer less kanske jag ska säga ? Nu hoppas jag på att den lille kommer ut på Söndag. Skulle va skoj med datumen ;)
 
Annars har dagen varit i det lugnaste laget. Ellen har varit hemma med mig för att hon vaknade igår natt med världens feber. Så dagen har bestått av soffmys för hela slanten.. Runt 14-tiden kom Pappa/Morfar hit och lite senare även Teresa. Nu är de påväg till Njuruna för att kolla på när Alexander spelar hockey. Så det har varit trevligt med lite sällskap :)
 
Ellen är fortfarande varm så hon kommer bli hemma med mig imorgon också. Så nu har hon gjort helg ifrån dagiset :D Hoppas att hon är feberfri imorgon för då ska jag försöka mig på att springa in på Birsta City i fem minuter. Ungefär så länge tar det innan hon blir less. Men det får vi se imorgon :)
 
Ha det så bra så hörs vi !
 
c",)

MÅNDAG

Ja ny vecka och full fart, eller inte. Jag går ju hemma om dagarna och Ellen går på dagis så här är det lungt i stugan.. Idag så åkte jag bort till Michis efter dagislämningen. Snackade en massa skit, åt lite lunch och gjorde så lite som möjligt på så lång tid som möjligt :) Sedan hem och hämtade propellern på dagis. Var ute och "skottade" lite. Ellen skottade fram snön eftersom det inte har kommit nån på ett tag... Sedan gick vi in och myste i soffan med lite vindruvor. Inte mycket alls gjort idag med andra ord..
 
Nu ska jag ta mig en macka och sedan hoppa in i duschen för att sedan gå till sängs. Imorgon blir det kanske en sväng till Sarah på förmiddagen. Men inget bestämt ännu. Vi får se vad som händer :) Ha en bra kväll !

FULLT UPP

Helgen är välkommen. Jonas är hemma och vi har haft fullt upp men ändå inte. Igår var vi hos Mamma & Jörgen och firade Mamma som fyllde år i början av februari. Min mormor var där och så brorsan Simon & Izabelle. Jättemysigt med god mat och efterrätt. Ellen körde med Izabelle hela kvällen. Hon var cheeeef ;P Men roligt hade hon...
 
Idag så fick vi besök av Pappa & Teresa. Dom kom ner runt 14 och innan dess hade dom varit en sväng på IKEA & Birsta City. Det blev mest en massa slöande i soffan och lite bus med Ellen. Sedan gjorde vi tacos till middag innan dom satte sig i bilen och åkte hem till Kramfors igen.. Jag börjar bli lite "Kramfors-sugen" så jag hoppas den här lilla korven tittar ut snart så vi kan ta en vända dit upp. Det är väl dumt att åka upp nu ifall det mot förmodan skulle hända nånting de närmaste dagarna :)
 
c",)