ELLEN ♥ PUZZEL

 
Ellen älskar att spela spel på våran Iphone. Puzzel har blivit nya favoriten och här går det undan. Just dessa pussel är det 2:a & 1:a gången hon lägger. Jag blir lite impad måste jag säga :) Drygt 1,5 år liksom...
 
 
 
 
 
 

AUKTION

Hade som sagt auktion på jobbet idag. Alltid lika roligt och höra på. Folk är ibland helt galna. Nu är jobbhelgen slut och veckan ska börja om igen då.
 
Imorgon är det en liten speciell dag då jag ska byta avdelning på jobbet. Jag kommer börja jobba på Mobil & Dataavdelningen. Det betyder nytt schema och nya arbetsuppgifter. Jag ser väl både för och nackdelar med avdelningsbytet men det är inte så mycket att göra. bara att gilla läget. Så nu går jag in med en bra inställning och ska försöka lära mig om allt nytt så fort som möjligt. Det är ju inte lite som måste läras in.. Återkommer om några veckor om hur jag tycker det går ;)
 
Auktionen idag...
 
 
 

GOD MORGON

Söndag idag. Vad veckorna går fort. Sitter i soffan och kollar på Specialagenten Oso. Eller ja Ellen tittar iaf ;) Vet inte vad som har flugit i Ellen den senaste veckan. Somnar som vanligt, men vaknar flera ggr om natten. Kommer inspringandes till oss och säger "Sova Mamma o Pappas säng". Hon ligger då i våran säg alldeles tyst men verkar aldrig somna. Så vi bär tillbaka henne till sin säng o sen nån timme senare så kommer hon inspringandes igen.. Så hon är nog vaken några timmar på natten.. Hoppas det går över snart så vi alla tre får sova ordentligt igen :)

Jag har jobbhelg denna helg så nu ska jag snart börja göra mig klar för att åka på jobbet:) Vi har auktion på jobbet idag. Det bruka va populärt så det ska bli skoj ;)