Lite humor så här på kvällsqviten...

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa, Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän. Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel! Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig. Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården). Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst. Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det. Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!! Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!). Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv. Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss Emma

P.S Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det, - ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

Snodde detta av en snubbe på NL

God natt !
c",)

Underbara söndag...

Ting !

Nu händer de grejer, det är söndag.
Det betyder slöödag, men inte för mej. Jonas, Jag och Larssa åkte till lägenheter vid 10 imorse och fortsatte att renovera.. Jag säger så, det går framåt, men jag börjar bli less på detta nu.
Jag vill ha upp tapeter, jag vill kunna flytta in alla möbler, jag jag åka på IKEA o köpa mer grejjer. Jag vill inreda NU !

Annars så blir det jobba imorn som vanligt börjar kl 09, slutar 20:15, ett vanligt och härligt långt pass, man får mycket gjort iaf, får väl trösta mig själv med att jag är ledig Tisdag o onsdags sen..På tisdag bli det nog lite shopping, är så sugen på att shoppa, kläder, o sen måste jag köpa pressent till pappa som fyllde år för ett tag sen, så nu måste jag komma på nått att köpa till honom..Vad köper man till sin pappa ? HJÄLP MIG !!!

När vi ändå snacka om pappa så kommer han ner till Sundsvall och hjälper oss att bygga upp köket till helgen, härligt! Synd bara att jag jobbar så jag träffar han knapt, men han är ju iaf i Sundsvall. Min pappa är bäst !
Nä nu blev det nästan för mycket cred till han ;P

Här kommer två bilder på hur vårt kök kommer att bli, lite svårt att föreställa sig att det kommer bli, när allting just nu ser ut som ett ghetto !Ha en fortsatt trevlig kväll..
c",)

Helgen..

Heeeeejjj..
Det är helg och jag är ledig..
Gissa vad jag gör, jo jag renoverar...
Förlåt att jag tjatar men mitt liv är bara, jobb, sova, renovera !
Är det inte lite roligt att få se hur det går för oss ?

Här kommer lite bilder på vad som gjort sen sist !
Idag har vi iag byggt ett tak, och sen dragit klart all el.
Alla kablar som hänger där är till våra spottar/spotlights som lite senare kommer att komma på plats..

Såhär ser det ut nu..Ikväll ska jag o jonas ha en riktigt svullarkväll.
Va nyss på ica o köpte Cola, Godis, Chirra, Coccostoppar och mandlar !
Mums! Vi hörs mina vänner..

c",)