DRAKBORGEN

Har spenderat dagen på Drakborgen tillsammans med Michis & Tilde. Vi har haft det helmysigt och kiddsen har busat som två dårar. Jag och Michis var helt slut ;) Men så blire när man ska göra samma sak 100 ggr :) Tack för idag !c",)

BARNVAKT

Idag så har jag varit barnvakt till Tilde :) Michis & Patric hade dubbelbokat sig på jobbet så då fick hon komma hit och hänga lite. Det va riktigt mysigt med två kids. Tilde är så lättsam om man jämnför. Man kan ju faktiskt prata med henne, hon säger vad hon vill och inte vill och lyssnar när man säger till henne :) Snäll tjej :) ellen var oxå jätteglad för att få leka med Tilde idag :)


Ritar lite fina teckningar


Dockvagnsrace i solisar ;P Ja varför inte ?;)


Inne i Firma Fantasi Flyt :)

c",)

LEKPARKEN

Nu har Eleni & Maya precis gått hem efter några timmar tillsammans. Vi var i lekparken i nån timme innan det blev så kallt så då gick vi hem hit. Kiddsen lekte och vi snackade strunt, som vanligt :) Tack för idag, rikitgt mysigt..

Nu ska jag snart byta om för ikväll så ska jag ut och käka middag med ett par kompisar. Paulina, en barndomskompis & Linda. Linda har jag nog inte träffat sedan vi spelade fotboll. Nu när jag tänker efter så måste det vara typ 10 år sen ?? Asså jag förstår inte riktigt att man säga 10 år sedan men nu märker man att man börjar bli gammal :P Haha ! Trevligt ska det bli iaf :)

c",)