Hej hopp alla glada !

Är ledig idag och det känns kanon.
Idag har man också inhandlat sig en ny dator, min gamla ville inte vara med längre och efter många försök av pojkvännen, så ville min super nisse inte vakna till liv !
Han (Nisse) Har fått en hedlig begravning så jag tror inte att han är så känslig, Han var inne på sista versen som sagt.

Men nu har man införskaffat sig en ny, och funderar just nu på vad jag ska döpa min lilla pärla till.
Namnet kommer jag nog på i rätt tid, någongång framöver, Det återstå att se..

Sen så måste jag ju också medela att jag jobbar nu i 10 dagar till och sen ska jag ha min första BETALDA semester i hela mitt liv. Detta känns stort ! Helt underbarat, ska bli skönt att komma ifrån jobbet ett tag för att senare komma tillbaka med nya friska tag.

Idag är det också 2 veckor tills jag ligger på stranden i Grekland med en cocktail i handen. Det är inte illa det. Gu vad jag längtas !
Nä nu ska jag installera massa grejjs på denna nya dator o sen ska jag och jonas hem till hans föräldrar. Vi är bjuden på middag. Det är najs !

Ha de gött
c",)

Grattis

Måste ju också grattulara, eller ja grattulera, jag vet inte vad man ska säga. Det får bli ett GRATTIS till min älskade pojkvän som muckade nu i veckan. Jag måste säga att detta år har nog varit bra för oss båda ;) Men det är grymt skönt att du är hemma, hemma föralltid !

None
Jag älskar dej

c",)

Sex and the city

Äntligen..
Äntligen så har man sett denna undrbara film, jag har lagt band på mej själv att INTE ladda hem filmen utan att jag SKA se den på BIO. Igår på premiären så satt man där i biosalongen med två av mina närmaste vänner och bara njöt !
Gud jag är helt såld på Sex and the city !c",)