Bebis på gång..

Nu är det nära till bebis är här.. Vattnet gick idag så det betyder ju att allt är igång. Jag hoppas fortfarande på en Januaribebis. Men som sagt, det är inte jag som bestämmer det är bebisen..

Vattnet gick iaf idag när jag klev upp runt 11. Jag visste inte om jag kissade på mig eller om det just var vattnet. Jag ringde till Jonas som självklart tyckte att vi skulle kolla upp det så jag ringde till förlossningen och berättade hur situationen var. Dom sa till mig att komma in lite senare under dagen. Väl på förlossningen så fick jag ta febern, ligga med ctg i typ 30 min och sedan blev jag undersökt. Där vi/dom kom fram till att det var vattnet som gått...

Nu är vi hemma och ska tillbaka till förlossningen imorn kl 09 ifall inte mina värkar blir värre eller någonting annat händer..

c",)

Oj oj oj

Nu börjar årsskiftet närma sig. Nu kan jag snart ställa in mig på bebis, men först ska det nya året komma.. När jag gick hem från jobbet så tänkte jag att "nu ska jag bara sitta på en stol för att inte bebis ska komma tidigare", men min taktik har ändrats. Just nu så är det nästan "rör dig så mycket du kan fram till nyår och vila då" (och när jag väl slappnar av så kommer bebis?). Jag hoppas att den taktiken funkar för nu har jag just kommit innanför dörren efter 1,5 timmes skottning..

Jag hatar snö...

Nu tänkte jag slänga in en tvätt, ta ett varv med damsugaren på övervåningen och sedan ska jag börja med maten för den skulle visst vara serverad kl 17 ;P Jag är liksom hemmafru. Men jag är nog en ganska dålig hemmafru för frun sov till kl 13 idag :P Fråga mig inte hur jag lyckades !;P

Puss och Kram påer

c",)