LCHF

Ja, nu äre dags att rycka upp sig ur soffan och sätta igång att leva mer hälsosamt. Så idag har jag startat om på nytt med LCHF-kost. Jag kommer att köra lchf under veckorna och unna mig någonting (om jag vill) på helgerna. Träningen kommer oxå igång nu igen, jag har längtat, älskar att träna. Jag ska försöka komma in mer i gymmet till vikterna och köra mindre grupppass. Det är tanken iaf..

Vägde mig även imorse och vågen visade mig +2kg sedan i juni. Det känns helt ok pga hur jag har misshandlat kroppen under dessa 3 månader. Godis, Chips, Cola!

Så nu är jag igång igen och det känns skönt.. Startade dagen med att jogga/gå runt Sidsjön och jag lovar er. Jag har fortfarande ont i benen, träningsvärk redan nu! Spagettiben! Ett tecken på att jag verkligen legat på latsidan ;)


Dagens måltider:
Frukost, 
Fil, Mussli på nötter och kokos, Fincrisp med smör och ost, ett glas mjölk.
Lunch,
En advokado, Fincrisp med ost och advokado, mjölk
Middag,
Ugnsbakad lax med fetaost, créme fraise och oliver med lite sallad, mjölk

Vanligt kranvatten känns genast mycket lyxigare med lite is och hallon ;) Till kvällen nu blir det nog en Fincrisp med ägg :)

TACK MORFAR & TERESA

Jag tror pappa fick nog av att Alfred har fått ärva Ellen skor.. Jag köpte ett par nya sandaler till Alfred innan sommaren, men det var ett sånt stort hål/luftlucka på sidan så Alfreds lilltå åkte ut där när han gick. Så jag letade efter ett par andra sandaler men det var slut överallt i den stl han behövde. Det slutade med att Alfred fick ta Ellens gamla vita sandaler med hjärtan på ;) 
Även tennisskor, vi skulle åka o köpa nya skor till Alfred, vi ville ha en spec modell. Dom fanns på butiken men endast röda. Vi hade ett par röda hemma i exakt samma stl, så det kändes ju dumt att köpa nya..

Men jag tror Pappa/Morfar tyckte synd om Alfred ;) "Gå o köp pojken ett par skor" ungefär så lät det och han lämnade ett bidrag. Bidraget räckte inte bara till ett par skor utan lite mer användbara saker..

Tusen tack Morfar & Teresa ❤️STORA KILLEN

Idag så lämnade jag Alfred kl 8.30 på dagis. Första dagen själv på dagis och dagen har gått alldeles utmärkt. Sovningen fungrade med vagnen så nu kan man vara lugn på den fronten :) Hämtade han vid 14.30 och hade förväntat mig pussar och kramar och glädjenammarop... Men icke, han tittade  åt mitt håll och sedan fortsatte han med sitt ;P Lilla, stora killen :)