Bara att dra på sig leendet igen..

Ja nu är det bara att dra på smilebanden igen, "Le mer än andra".
För imorn är jag tillbaka på jobbet efter en välbehövd semester i 3 veckor. Är med blandade känslor jag är tillbaka där på golvet..
Jag är glad för att jag börjar bli lite rastlös här hemma, så det ska bli skönt på det sättet. Men jag skulle nog vilja vara ledig en vecka till, skulle vilja åka hem till Kramfors o hälsa på alla, va så länge sen jag träffade dom nu, men jag hinner väl, blir väl kanske till helgen förhoppningsvis om det inte kommer upp några andra planer..

Det är lite konstigt med Jonas och Mina jobbtider, haha
När Jonas är hemma så sover han bara för han jobbar natt, så när jag är hemma och är vaken så är han på jobbet, sen så ses vi sängen och jag kliver upp och åker till jobbet, kommer hem runt 20:30 och så har han åkt och jobbat igen.
Usch detta är ju jobbigt, vill se dej mer än bara i sovande ställningar älskling ;)

Nä som sagt, sitter och njuter av SISTA timmarna av min första betalda semester, tänkte att vi firar det med en himmelskt fin bild av Mig, Natta och Stina på ön Ios,Grekland 2008 (datumet stämmer ej)


Kanske syns vilken som har varit utomlands i 3 månader och vilka
som har varit utomlands i 4 dagar ? haha


c",)

Svensk mark igen..

Nu är man hemma i Sundsvall igen efter 2 veckors båtluffning i Grekland Kykladerna. Riktigt härliga veckor men mycke skojj och god mat, drinkar och massa sol.
Det blev tillslut öarna, Naxos, Ios och Antiparos. vet inte om jag verkligen orkar skriva så mycket om resan. Alla vet ju vad man gör.. Solar, dricker och latar sig. Tänker inte på nånting förutom om man ska vända på sig så man inte bränner sig och liknande.
Tänkte att jag lägger upp lite bilder så får ni se lite av vår resa..
Oj blev en himla massa bilder det där, men dom är ju iaf fina;P
Hörs

c",)

Underbara grekland

hej allehopa, en halsning fran varma grekland.

Vi kom fram valbehallna efter en perfect flygning och sen en hensk batresa, men vi overlevde iaf.
Forsta stoppet blev pa on Naxos, jag och stina tog det lungt, blev forfoljd av 2 konstiga? typer, men men vi tog en drink med den senare.
Pa naxos blev vi kvar i 3 natter och sen drog vi vidare till IOS, som vi ocksa ar pa just nu ! Grymt bra hotell grymt party grymma manniskot, bara festsugna ungdommar max 25 bast pa allhopa har.
Vi fick ocksa besok av Tina och Natalie, de som bor pa Kreta just nu, tog baten hit sa nu har vi hangt med den, ROLIGT!! Men nu har de akt hem, sa nu ar det jag och stina kvar.. Men ikvall blire party.. Imorn blir det en nya o..

Bilder kommer och mer uppdatering nar jag kommer hem.. Om typ en vecka...

Stay cool