Godkväll..

Tjena folket !
Idag har jag haft fullt upp på jobbet, både jag och andreas blev på ett sånt där fjanthumör på kvällskviten för vi hade så himla mycke o göra men hann med hälften. Ja vi skrattade åt allt och inget! Sedan innan jag gick hem så fick jag veta att jag är helt ensam på avdelningen HELA dagen imorn, Känns sådär!
Johnny kommer ju ut och löser av mig när jag behöver gå på rast och lunch, men som sagt, mycket att göra, kunder, leverantörer ja ni fattar. Jag kommer få en fin dag imorn.

Imorgon kommer dom och hämtar vår soffa så nu ikväll har Jonas och jag skruvat isär den. Vi väntar på den nya så just nu är det madrasser och massa kuddar på golvet som gäller ! Men det är mysigt, det funkar i 1 månad iaf, hoppas nya soffan dyker upp tidigare.

Visst har vi det mysigt ? ;P

Nu blir det sova för imorn står kl på 07:00.
Promenad sedan jobba till 20:15

c",)

Kalas :)

Hej mina vänner !

Idag ha de vare fult hus här hemma i lägenheten.
Mamma, Pappa, Teresa, Farmor, Farfar, Mormor, Ulf, Jokke, Ludde, Alex, Simon, Izabelle, Jonas och jag i vår lilla tvåa. Men det va ju mysigt. Hade födelsedagskalas för mig. Riktigt trevligt och kul att träffa alla. Fina pressenter också ! Tack så hemst mycket !
Massa tjejiga saker som jag gillar, presentkort och sen det svåraste, en BLOMMA, hur ska jag kunna hålla blomman vid liv, just nu äger jag bara plastblommor och en levande ! Jag ska försöka !Så såg jag ut idag ! Lätt o snyggt !
Ha en bra dag !
c",)

Happy Birthday..

För det är ingen vanlig dag för det är Emilies födelsedag.... tra la la la la....

Fyller 22 idag, rynkorna börjat titta fram och några grå hårstån syns lite här o var...
Berättar mer sedan, nu blire middag och nån drink på invito !

c",)