DAGEN SOL & BAD

Idag så gick vår badresa till Sidsjön. Grymt härligt i vattnet ! Jag brukar vara lite kinkig när det gäller att bada i Sverige, men både igår och idag så har jag slängt mig i vattnet. Det blev en snabbis på stranden idag då vi skulle va hos Stina redan runt 16. Men det var ganska härligt med en "vilodag".
c",)

GRATTIS FINA STINA

Min älskade fina vänn Stina fyller år idag. GRATTIS gumman ! Vi har precis varit där och käkat smörgåstårta och glasstårta, supergott. Fick också se deras nya familjemedlem, en liten jycke som har fått namnet Cliff ;)Födelsedagsbarnet ;) Cliff och Ellen som tog en powernap i soffan ;)

c",)

SOLIGA DAGAR

Det härliga vädret fortsätter och vi fortsätter att bada och sola. Det är ju helt fantastiskt. Man måste ju ta vara på dessa härliga dagar. Dagen har vi spenderat ute på Dyket i Kvissle. Har aldrig varit där förut, men jag tyckte det var kanonbra. Så dit blir det fler badturer :) Väl hemma så blev det middag och sedan stack Jonas iväg på match. Då fick jag besök av mamma/mormor. Vi käkade lite glass på altanen och snackade en massa skit.. En härlig dag helt enkelt !
c",)