DJ HERO

Tjenna !!!

Imorgon släpps DJ HERO, jag vet en som ska köpa det iaf JAG ! Faan vad jag ska hem och snurra skivor sen ;)
Kommer ju bli aaasballt det där ju !Sedan imorgon så åker jag och Jonas till kramfors för att spendera helgen där, ska bli riktigt mysigt faktiskt, jag har ett sånt där "hemmasug" som behövs botas! Ska bli skönt att träffa både pappa farmor & co !

Så imorgon jobbar jag bara halvdag, så grymt skönt 09:45-15.00
Sedan blir der bodypump kl 16:30 och sedan avfärd !
Vi hörs !

c",)

Träning & Birsta !

Tjena !
Jag vaknade vi 09 idag men jag kännde inte för att kliva upp så tidigt när man är ledig, så jag la mig ner igen och somnade om tills kl 11. Jag klev upp o skickade iväg ett sms till Michis om hon var sugen på birsta ! Givetvis hakade hon på ! Så ett snabbt besök på jobbet och sedan en sväng till Toyrus och sedan ner på Birsta City. Jag fick med mig 6 par trosor och en tröja. Provade en skjorta på gina men jag fick beslutsångest. Så jag funderar fortfarande på den.

Hem sedan för att slänga i mig en macka och sedan iväg på Ego för träning. Idag blev det dubbelpass, först Bodypump på 60 min och sedan Core 30 min. Nu är jag helt slut i hela kroppen. Imorgon blir det en vilodag från gymmet men jag ska försöka pallra mig upp runt 07 för att ta mig en morgonpromenad innan det är dags att åka på jobbet.

Nu ska jag krypa ner i sängen för att kolla på Desperate Housewives, ! Vi hörs !

c",)

Pimp my desk !

Måste ju visa er en sak !
Robbie Williams släpper ju ny skriva snart och jag är ju kär i Robbie. Jag har sagt att jag ska på minst en Robbie-kontert innan jag dör. Grejjen är väl att jag hinner väl innan jag går i graven, men hur länge han ska hålla på en är ju en fråga. Men idag så fick vi lite grejjer till jobbet som "reklam" för hans nya skriva. Jag tog lite grejjs och pimpade till min dataplats! Fint va ?

HAHA ! God natt nu =)

c",)