REA i Bunkern

Tjena=)

Nu är ju snart denna dag slut. Ska väl hinna med att ta mig en promenad, se en film och kanske ta en sväng upp till Stina. Idag har jag iaf varit ute på Birsta City, jag skulle ju sprätta lönen, men va faan det är ju REA överallt. På något sätt så hatar jag rea, jag hittar aldrig nånting som jag vill ha. Visst kan man ha tur att bara rakt framför dig så hänger den där läckra klänningen som du bara måste ha. Men det händer mig 1/50 ggr.

Men jag fick med mig ett par brallor, ett par träningsskor och en pressent till en vän. Enda saken som inte var på rea var pressenten till min vän, men skönt det ! Inge kul att ge bort REA grejjer heller.. Blev också ett snabbt stopp på Willys för att köpa lite grönsaker också. Gott !

Nu ska jag ta och slå en pling till Stina och höra hur det blir, annars blire en prommis, Vi hörs. !c",)

Lediga dagar..

Hej igen, är ni förvånade att jag är här o skriver en eller tva rader igen? Jag hoppas det iaf !
Jag tänkte som alla andra som bloggar berätta om vad som hänt idag.

Jag har varit ledig, hade inplanerat att jag skulle få sätta sprätt på lönen på Birsta City, men då ringde Fredirik (vår granne) och undrade om vi skulle med o bada istället. Jag ändrade mina planer. Tranviken blev det, kul tyckte jag som aldrig varit där. Det är också lite konstigt eftersom jag bott i Sundsvall i 3 år och aldrig besökt Tranviken. Skulle tippa på att det är det populäraste badstället här i området faktiskt. Men nu har jag varit där, i ca 40 min iaf. Det var för kallt, det blåste hej vilt. Jag vill ha varmt på stranden, inte kallt :P

Om jag ska återkomma till shoppingen så är jag ledig imorn också, så då blire sprätta lön !!


Bilder från Tranviken på Jonas, mig och vår granne Fredrik..

c",)

Ja, jag lever...

Hej.
Grejjen är det, jag suger på att uppdatera helt enkelt, men jag ska som sagt bli bättre på det,
( har jag sagt 1000 ggr), men jag ska verkligen försöka.

Ja vad har ni hänt i mitt liv.

Jag har ju börjat mitt nyttiga liv, det går bra än så länge iaf. Dagarna flyter på bra och jag tar mig i kragen och tar mig en promenad varje dag efter jobbet, även fast jag håller på dö av trötthet och att mina fötter värker. Men det är nog smällar man få ta. Så varje kväll så sms-terrar jag Michis om att vi ska ut o gå, och hon är inte sen på att haka på. Riktigt trevligt att få sig en liten pratstud med massa skratt och skvaller.

Jo vet ni en sak till? Jag besökte Härnösands Stadsfest, det är typ 1 gång på miljonen som jag skulle åka dit, asså ni hörde rätt Härnösand. Men där var jag iaf. Åkte dit med Michis och hennes pojkvän Patric. Vi kom dit, betalade in oss, satte oss i ett öltält, och där satt vi hela kvällen/natten tills det var dags för att åka hem till Sundsvall igen. Blev ett snabbt stopp på Donken och sedan hem. En riktigt trevlig kväll. Det får göras om, utan härnösand;)


(Bilder tagna av/från Michis)

En sak till: Sara hoppas du har en trevlig semester o sen ville jag bara påminna dej om att jag inte har druckit en enda Cola, bara 2 st Cola Light ;P Känn på den du ;)


c",)