LÅNGHELG

Inte gjort så mycket denna dag. Jag och Alfred tog det lungt här hemma på förmiddagen medans Ellen var på dagis. Strax innan hämtning kommer hem med ett paket jag har beställt. Bara att dra på sig och inviga dom på en gång. Traskade iväg till förskolan och dom känns kanon. Känns väl värd sina pengar redan ;)


Efter vi hämtat Ellen så gick vi in o hälsade på Farmor Karin på jobbet.. Nu ska vi ta o äta lite mat här hemma o sen får vi se vad dom händer senare :)BVC ALFRED

Idag hade vi tid på BVC med Alfred. Han fick en spruta idag som han igentligen skulle fått vid 1,5 års kontrollen. Han fick ta den redan nu eftersom vi åker utomlands och då tyckte jag att det var lika bra att ta den innan så är han skyddad mot en hel del olika baciller. Nu eller om 3 månader spelar ju inte så stor roll :)
Passade även på att väga och mäta. Grabben väger 12170gr och var 80 cm lång. SHOPPING

Jag har provat en hel del sommarkläder här hemma men ungefär hälften ramlar av mig. Så jag har knappt några sommarkläder. Eftersom vi åker till Grekland snart så känns det som ett måste med lite påfyllning. Igår tog jag en sväng till Birsta utan barn för att hitta något. Blev inte så mycket men tre välbehövda plagg iaf :) 


Bikini från Stadium och Shorts & klänning från HM.. Jag behöver linnen, så får bli en sväng till snart :)