Bloggpause

Imorgon när vi flyttar så kommer internet att brytas. Vi inväntar nytt till huset men det kommer att ta ett tag. Jag kommer därför inte kunna uppdatera. Självklart kommer det komma några inlägg nån gång om jag besöker en vän eller kanske på nån rast på jobbet...

Men från och med nu så får ni ta det lite lungt så är jag tillbaka om några veckor kanske ? Jag vet inte hur länge, men jag kommer tillbaka ;) Kiwi hälsar till er också !

Hej då älskade lägenhet...

Tänkte börja skriva en begravnings annons. Men jag kan inte så jag slutar redan nu. Men jag och Jonas älskar denna lägenhet, men vi känner redan att vi kommer älska huset ännu mer..

Två hela år med och 2,5 mån renovering...
Guuud vad det känns jobbigt...

c",)

Sista natten

Idag sover vi vår sista natt i vår lägenhet, det känns lite jobbigt. Men vi får det ju så himla mycket bättre, förhoppningsvis:) Imorgon går det totala flyttlasset till huset. Sedan väntar urstädning direkt när allt är tomt och sedan blir det upppackning i huset from. Söndag. Vi har det vi gör..

Såhär har vi sovit en natt redan.. Nu blir det absolut sista i denna älskade...Jag kan säga det, jag har aldrig sovit bättre. Det är sant !

c",)