Måndag

Hej !

Jag tro inte jag har berättat det här i bloggen, men jag tror att alla som läser redan vet att jag håller på att käka viktväktarna, jag går inte på möten och så men jag käkar efter deras recept. Jag har inte ätit godare mat i hela mitt liv asså. Riktigt gott. Det har ju skett ganska mycke omplanering i mitt liv också, istället för att slänga i mig en påse godis på helgerna och käka på McDonalds så blir det promenader. När jag lyxar till det så blir det en cola light och popcorn. Än så länge går det bra !

Jag hittade två bilder som det faktiskt syns på mig att jag har tappat några kg. Visst är det kul att höra från andra, det är verkligen jättekul. Men det är ändå svår att se det själv. Jag känner dessutom inget i byxor eller så, men nu såg jag för första gången att det faktiskt har försvunnit några kg.

Första bilden är från iår när jag och Jonas var i Grekland i Juli, andra bilder är från förra helgen när vi var ut här i sundsvall.Nu blire fler promenader och en massa god mat, har förresten alldeles nyss ätit en väldigt god Makaronigratäng, riktigt smaskigt, den borde ni prova ;) Ha det fint.

c",)

Ingen aning...

Jonas fick bestämma rubrik, jag frågade vad han tyckte jag skulle skriva, han sa "ingen aning" och på den vägen är det. Lätt blev det iaf.

I helgen blev det jobb för hela slanten, jobbade med Ulf och Johan. Ulf hade bytt med Linn för att han ville jobba mera och Linn ville väl vara ledig. Alltigt började bra, men efter ett tag så gick Ulf hem för att han inte alls mådde bra. Kvar var jag och Johan, sedan gick det en timme till och allting började snurra och jag började skaka och mådde riktigt illa, ville bara kräkas. Jag gick hem och kvar var Johan. Det var vår jobblördag det. På Söndagen var vi hela styrkan på plats igen med friska ben och leenden. Jag kan aldrig förstå mig på Ulf, men idag så blev jag helt förvånad. Jag saknar Linn !

Iallafall, just nu sitter jag och Jonas och funderar på vad vi ska oss till med vardagsrummet, sitter o kollar på massa nya soffor och bord och allt som där hör till, det är svårt, men vi kommer nog fram till en lösning !

Imorn är jag ledig, så ve inte riktigt vad jag ska hitta på, prommis blir det garanterat, Michis och bönan kanske vill hänga på ? Hoppas !

c",)

Asså hallå ?

Jag sitter och zappar på tvn och fastnar på MTV där My sweet 16, är.
Asså hur kan man vara så grymt bortskämd? Bruden som nu fyllde 16 år skrek om hon inte fick vad hon ville, hon slogs och bara grät när det inte gick som hon ville. Hon fick smycken, eller ja diamanter, ett halsband, örhängen och ett armband för 160 000 dollar. På festen hade 2 kända rappare och allting avslutades att hon fick en splitterny cab.
Asså hur snuskigt borskämd är hon ? Eller är man bara avundsjuk ?
Jag kan inte riktigt förstå asså.