SISTA APRIL

Vaknade runt 09 idag av att Jonas mamma kom hit och lämnade Ellen. Hon sov där igår tills idag. Hon hade haft det kanonbra som vanligt. Även fast jag fick sova ända till nio så var jag svinigt trött. Hade en lekdejt inplanerad idag men den blev inställd. Tur i oturen.. Hade man kommit ut hade man väl blivit pigg, men jag kanske inte hade varit världens bästa sällskap. Det fick bli en powernap när Ellen sov efter lunch. Lite piggare blev man iaf..
 
När Ellen vaknade så gick vi åter igen ner till lekparken. Man måste passa på när det är bra väder och sedan blir ju Ellen tokig av att bara vara hemma hela dagarna.. Full fart ska det vara !
 
Efter lekparksbesöket gick vi hem och lagade middag för att sedan åka iväg till Skönsmon för att gå på Majbrasa. Ellen fiskade fiskedam och sedan kollade vi när brasan tändes för att sedan ta en promenad tillbaka till Jonas föräldrar där vi hade parkerat bilen.. En glad Ellen som fick napp på fiskespöt och en glad mamma som fick sig en liten promenad idag :)
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blire hoppa ner i sängen på en gång. Trött är bara förnamnet. God Natt påer !
 
c",)