Jobb och Stekhuset

Tjena moss=)
Började dagen med ett par snooznigar för att sedan snabba sig upp ur sängen och springa till bussen för att hinna på jobbet, på vaägen till jobbet så kom jag på att jag inte hade nån luch så jag spring in på Ica och fick med mej en Findus Tacogratäng, jag säger då det att någon sån köper jag aldrig mer, asså seriöst att det får säljas det smakade ju inte direkt hallontårta, nä nog sämre "köpmat" har jag nog aldrig ätit i hela mitt liv.  Ett stort -

Jobbade sedan till kl 20:00, därefter bar det iväg till Stekhuset, vi på avdelning blev ditbjuden av  SF (Sveriges Filmindustri köpfilm) ja en av våra leverantörer. Rigtigt trevligt må jag säga. Två st helsköna snubbar som säljare och de bara lyste ur deras ögon ;) Middagen bestod av Den guldkantade Pepparsteken, Klyftpotatis, med Flarn de lux som efterrätt..
Vi blev kvar där till 23:20 så nu är jag nyss hemkommen och jag nästan rullar, man blir ju så himmla mätt, o det var himmels gott. Väl hemma nu så ska jag ta o kolla runt lite, se om man hittar något roligt, sen blir det till att hälsa på hos John Blund för att inta sovställning. Imorgon är jag ledig o ska njuta av att få bort min feta tvätthög som bara bli större o strörre o sen blir det slappa som gäller, om inte det blir en pass på Ego, men jag hoppas att Anna har glömt bort det där;P för just nu är jag inte motiverad att gå o svettas..

Nä nu blire sängen, men det var en bra dag på jobbet och vi fick verkligen en belöning för allt slit som har anstängts sig för att få klart idag..
/ Emilie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: