Jul, jul och jul...

Hej allehopa..

Måste ju börja med att säga att jag var hemma i Kramfors över julen.
Jag hade turen att vara ledig i 3 dagar irad, tror inte det har hänt sedan jag hade semester i 3 veckor ;P
Jag for iaf till Kramfors och det var full rulle hela tiden.
Julaftonsmorgonen började med julgröt i Fiskja, hos farmor och farfar, sen blev det en snabbvisit i duschen för att sedan befinna sig hos mormor till Kalle.
Var kvar hos mormor till typ 00:30 skulle jag tro.
Dagen efter så fick jag sovmorgon och skulle senare åter igen till Farmor och farfar på julmiddag, detta är alltså juldagen;)

Vi åt och åt och åt, jag är fotfarande mätt efter all mat.
Jag återvände sedan till Sundsvall på kvällen på juldagen för att kunna börja jobba som vanligt på annandagen.

Nu har jag jobbar i några dagar och jag förstår mej inte på alla människor?
Varför, varför varför?
En sak tycker jag är så kul.
Vi på Media Markt har aldrig rea, så när alla andra butiker och kjedjor säker sina varor så har vi fortfarande vår normala pris, dvs vi är billigare även fast alla andra har rea.
När man då upplyser detta till kunderna blir de så till sig och vet inte vad de ska säga.. Alla kunderna tror att gjorde fetaste klippet på en produkt, men kunde lika gärna komma in och köpa denna produkt för 3 veckor sedan. MED SAMMA PRIS. Vi är billiga så är det bara !

Ja lite reklam där, men wtf.
Jag är också skittråkig eftersom jag inte tog ett enda kort under hela julhelgen. Men jag ska se om jag kan samråda lite med släkten och dem skicka lite. Vi får se.. Nu får ni ha det fint, för jag laddar redan om för att börja jobba kl 08:00 imorn och invänta alla förväntansfulla kunder som hänger på låset sådär vid 09:50! : )

c",)