PÅSK 2014

Ligger lite efter här märkte jag så jag kör väl ett inlägg om vad vi gjorde i påsk.
 
Påskharen kom tidigt iår, redan på Torsdagmorgon hade påskharen varit hit och lämnat en karta till Ellen ;) Så tidigt på morgonen blev det äggjakt. Stor lycka när Ellen hittade äggen och innehållet. Jag hade köpt lite av varje. Blev bla, en börsh, hårspännen, en vattenflaska, löshårsspännen och sedan lite godis..
 
 
På Torsdag tog iaf bilen till Kramfors för att spendera 3 nätter där. På torsdagen när vi kom så mötte vi upp Jokke & Jenny och Jennys dotter Tindra. Det blev först lunch på Sylos och sedan blev det lite lekparkshäng. Efter lekparken så gick vi hem till Pappa & Teresa och bara myste. Några timmar senare så klädde jag och Jonas om och åkte till Jokke för en middag, massa skitsnack och lite alkohol. Tack för en trevlig kvll :)
 
 
På Fredagmorgon hade Pappa hyrt en gympasal. Där blev det innebandyspel i några timmar. Det var Jonas, Pappa, Alex, Wilmer, Emil & Emanuel som lirade. Jag tog med mig barnen när dom nästan var klara så Ellen fick spela lite hon med.
 
 
 
På eftermiddagen var det dags för att åka hem till min Farmor & Farfar för en påskmiddag. Blev den vanliga hedliga påskbuffen. Med varmrätt och även efterrätt. Kvällen avslutades med ett stoppspel. Två bord och sedan ett finalbord. Farmor blev vinnaren denna påsken. Ellen fick även åka lite moppe med Kaj, det var superkul enligt Ellen ;)
 
 
 
På Lördag runt lunch så åkte vi ner på stan. Ellen & Alfred fick varsin påskpressent av Morfar & Teresa. Ellen valde en Prinsseskrona, ett par rosa prinsessskor och en rosa microfon. Jag valde till Alfred och han fick ett par badbyxor. På eftermiddagen var det dags för ännu en påskmiddag. Denna dag så var det Pappa & Teresa som stod som värdar. Mycket god mat och efterrätt. Det blev lekar med lite olika inslag och sedan så avslutades även denna kväll med en stoppturnering. En riktigt trevlig kväll.
 
 
På söndagen blev det hemfärd. Packade in oss i bilen och sturde mot Sundsvall, Vi hann bara packa in så var det dags för nästa stopp. Till svärisarna för att äta middag. Så påsken 2014 var en riktig dunderpåsk.
Tack alla inblandade.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: