Söndag

Precis klivit upp ur sängen och tänkte försöka vara på jobbet till kl 12. Jag fick ju sluta mycket tidigare igår så jag tänkte jobba in en eller två timmar idag. Det är ju helg OB också, så alla pengar behövs ;)

Hade en trevligt dag igår iaf. Var som sagt på travet först, jag är upväxt på en travbana medans Jonas aldrig ha vare på trav. Så jag fick lära pojken ett och annat!;) Men efter jag tippade fel två gånger i rad så lyssnade han inte mer på mig och gick sin egen väg. Han tyckte trav va skoj iaf. Jag är som sagt lite less, jag är som sagt född på stallbacken!

Efter travet drog Jonas och jobbarkompisar till fotbollen, men jag åkte hem för att jag inte ville frysa ihjäl, det lät ändå inte som att jag missade nånting när GIF ändå hade spelat som skit och förlorade. Kvällen avslutades på Casinot, där det var GRYMT MYCKET FOLK, inge kul. Förlorade ännu mer pengar. Sedan blev det en pizza och sedan sängen.

Nu blir det jobb, sedan ikväll tänkte jag sätta mig i soffan o äta godis, dricka dricka och äta chips. Där tänkte jag nog stanna kvar. Ses !

c",)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: